Δείτε τη χρωματική παλέτα
<

Βιομηχανικές εφαρμογές

Αντοχή από τις πιο απλές έως τις σκληρότερες συνθήκες

Ανεξάρτητα από το προϊόν, το μέγεθος του έργου και των επιδόσεων που απαιτούνται, μπορείτε να βασιστείτε στη μεγάλη γκάμα προϊόντων μας για την κάλυψη των αναγκών σας.

Τα εξειδικευμένο προσωπικό μας συνεργάζεται μαζί σας για να κατανοήσει τις απαιτήσεις σας σε σχέση με τη βαφή και το περιβάλλον λειτουργίας των προϊόντων ώστε να προσφέρει την καταλληλότερη πούδρα βαφής που θα καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας. Επιπλέον, η τεχνική ομάδα μας θα σας συμβουλεύσει για την σωστή και αποτελεσματική εφαρμογή της.

Βρίσκοντας την κατάλληλη λύση για κάθε έργο

Διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα από πούδρες σχεδιασμένες για διαφορετικές βιομηχανικές εφαρμογές.

Ανάλογα με το αν χρειάζεστε μια οικονομικά αποδοτική λύση ή ένα συγκεκριμένο επίπεδο απόδοσης, ένα προστατευτικό αστάρι, ή μια συλλογή όμορφων χρωμάτων και εφέ, εμείς μπορούμε να σας τα προσφέρουμε.

Είμαστε κοντά σας σε κάθε φάση του έργου παρέχοντας συμβουλές για τα προϊόντα, τεχνική υποστήριξη, ταίριασμα των χρωμάτων, ευελιξία στο μέγεθος της παρτίδας και ανταγωνιστική τιμή. Σε κάθε περίπτωση, η όποια πρότασή μας θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και θα είναι πάντα μια περιβαλλοντικά υπεύθυνη επιλογή.

Sign up on Inver's newsletter Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα της INVER