Δείτε τη χρωματική παλέτα
<

Μηχανήματα

Βαφές σχεδιασμένες να διαρκούν

Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται στους τομείς της γεωργίας, των δομικών έργων, των κατασκευών και των εκσκαφών λειτουργούν καθημερινά σε πολύ σκληρά περιβάλλοντα.

Οι πούδρες βαφής της εταιρίας μας μπορούν να εξασφαλίσουν ότι ο εξοπλισμός σας θα ανταποκρίνεται σε αυτές τις συνθήκες ικανοποιώντας τις προσδοκίες των πελατών σας και προστατεύοντας την αξιοπιστία σας.

Είτε πρόκειται για μια μηχανή του γκαζόν είτε για ένα τεράστιο κομμάτι μιας μπουλντόζας που χρησιμοποιείται κάθε μέρα σε ένα εργοτάξιο, εμείς έχουμε την πούδρα που θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αυτής της εφαρμογής. Σε κάθε περίπτωση χρειάζονται πούδρες βαφής υψηλής ποιότητας μιας και οι χημικές και μηχανικές αντοχές που απαιτούνται είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Προσφέροντας διαρκή ομορφιά και λειτουργικότητα

Τα μηχανήματα απαιτούν η βαφή τους να είναι τόσο ανθεκτική στη σκληρή δουλειά όσο και τα ίδια, γι’ αυτό το λόγο εργαζόμαστε για να σας προσφέρουμε τις πιο καινοτόμες ιδέες και τεχνολογίες.

Προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις, με εξειδίκευση σε διαφορετικές τεχνολογίες προϊόντων και εφαρμογών μπορούμε να έχουμε πάντα το κατάλληλο προϊόν για τις εξατομικευμένες ανάγκες σας.

Sign up on Inver's newsletter Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα της INVER