Δείτε τη χρωματική παλέτα
<

Αρχιτεκτονική

Αρμονικός συνδυασμός τέχνης και τεχνολογίας

Σχεδιάζοντας ένα κτίριο θέλουμε η όψη του να είναι όμορφη και ανθεκτική. Oι αρχιτεκτονικές πούδρες Syntha Pulvin της Sherwin-Williams είναι σχεδιασμένες να ικανοποιούν τα αυστηρότερα πρότυπα, παρέχουν μακροχρόνια αντοχή και υψηλή αισθητική βοηθώντας τους αρχιτέκτονες να φανταστούν, να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν εντυπωσιακά έργα.

Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από χιλιάδες χρώματα και μια τεράστια ποικιλία σε υφή, γυαλάδα και εφέ, από φωτεινά παλ χρώματα έως μεταλλικά εφέ και εμφάνιση όμοια με της ανοδίωσης, όλα ειδικά σχεδιασμένα για αρχιτεκτονικές εφαρμογές. Ή, αν προτιμάτε, αφήστε τους ειδικούς επιστήμονές μας να σας φτιάξουν ένα χρώμα προσαρμοσμένο για το δικό σας έργο, μέσα από την προηγμένη τεχνολογία μας στο ταίριασμα χρωμάτων.

Η καλύτερη επιλογή για αυξημένες απαιτήσεις

Οι σειρές των προϊόντων μας έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του περιβάλλοντος, του προϋπολογισμού, και της βιωσιμότητας.

Η αρχιτεκτονική  γκάμα είναι κατάλληλη για χρήση σε αρχιτεκτονικό αλουμίνιο και χάλυβα, τόσο σε εσωτερικές όσο και εξωτερικές εφαρμογές, προσφέροντας εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση, καλή χημική και μηχανική αντοχή με προϊόντα που πληρούν τις προδιαγραφές Qualicoat Class 1, 2 & 3 και GSB Standard & Master.

Sign up on Inver's newsletter Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα της INVER