Δείτε τη χρωματική παλέτα
<

Inver East Med

2010

Τον Αύγουστο του 2010 ιδρύεται η INVER EAST MED, θυγατρική εταιρεία της Inver S.p.A, με έδρα την Αθήνα και με αποκλειστικό αντικείμενο την πώληση βιομηχανικών χρωμάτων σε μορφή πούδρας, τόσο στην αγορά της Ελλάδας όσο και σε άλλες βαλκανικές χώρες.

2013

Το 2013 η αμερικανική εταιρία χρωμάτων Valspar εξαγοράζει τον όμιλο της Inver

2017

ενώ τον Ιούλιο του 2017 περνά στον έλεγχο της επίσης αμερικανικής Sherwin-Williams, παγκόσμιου ηγέτη της αγοράς των χρωμάτων. Με την εξαγορά αυτή η Inver East Med  διευρύνει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητές της καθώς πλέον ανήκει στην μεγαλύτερη εταιρεία χρωμάτων του κόσμου, την Sherwin-Williams.

 

Η πολιτική της INVER EAST MED, η οποία καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από τη βαθιά γνώση και εμπειρία, έχει ως βασικούς άξονες την προσήλωση στην ποιότητα, την αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση των πελατών και τη δημιουργία της μεγαλύτερης γκάμας ετοιμοπαράδοτων προϊόντων στην περιοχή των Βαλκανίων.

Οι πούδρες βαφής που εμπορευόμαστε παράγονται στα τρία εργοστάσιά μας στην Ευρώπη (Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία). Για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτησή σας, διαθέτουμε στις αποθήκες μας στον Ασπρόπυργο περισσότερους από 1200 κωδικούς πουδρών σε stock.

Sign up on Inver's newsletter Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα της INVER