Δείτε τη χρωματική παλέτα
<

Οικιακές συσκευές

Μοναδικά χρώματα, απόδοση και καινοτομία

Οι πούδρες βαφής της Sherwin-Williams παρέχουν διαρκή προστασία στις συσκευές από τα καθαριστικά και την καθημερινή φθορά.

Εκτός από το κλασικό λευκό είναι διαθέσιμες και σε χιλιάδες συνδυασμούς χρωμάτων και φινιρισμάτων, ανταποκρίνονται σε κάθε προσδοκία των καταναλωτών, για απόδοση και λειτουργικότητα.

Το όφελος για τον καταναλωτή είναι ένα όμορφο και με διάρκεια αποτέλεσμα που θα αντέξει στην καθημερινή φθορά, ενώ ο κατασκευαστής έχει τη δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες των προϊόντων του μέσα από τις καινοτόμες προτάσεις μας, όπως πούδρες χαμηλού πάχους, αυξημένης αντοχής στη θερμότητα και πολλές άλλες.

Ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής

Καθώς οι προτιμήσεις των καταναλωτών μεταβάλλονται διαρκώς, είναι σημαντικό για τους κατασκευαστές να συμβαδίζουν με τις τάσεις της αγοράς.

Το χρώμα είναι η ειδικότητά μας. Αναλύουμε τις σχεδιαστικές και καταναλωτικές τάσεις για να κατανοήσουμε τις μελλοντικές ανάγκες που αφορούν το χρώμα. Με την ευρεία γκάμα πουδρών που διαθέτουμε και συνεχώς εμπλουτίζουμε, μπορούμε να προσφέρουμε αμέτρητους συνδυασμούς υφής και χρωμάτων, από το παραδοσιακό γυαλιστερό λευκό ενός πλυντηρίου έως το χωρίς δακτυλικά αποτυπώματα μεταλλικό φινίρισμα ενός ψυγείου. Οι χρωματικές σας επιλογές με την Sherwin-Williams είναι αμέτρητες.

Sign up on Inver's newsletter Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα της INVER