Δείτε τη χρωματική παλέτα
<

Μεταλλικά ράφια & stand

Προστασία και διακόσμηση

Είτε απευθύνεστε σε ένα μικρό κατάστημα είτε σε μια μεγάλη αλυσίδα του λιανικού εμπορίου, είτε σε χονδρεμπόρους, η πρόκληση είναι να σχεδιαστεί μια κατασκευή που δε θα είναι μόνο ελκυστική και λειτουργική αλλά και οικονομική.

Κατανοούμε τις συνεχείς και αυξημένες απαιτήσεις των μεταλλικών ραφιών και κατασκευών για εμπορική ή βιομηχανική χρήση και γι’ αυτό η ανθεκτικότητα στις μηχανικές καταπονήσεις, στις γρατζουνιές, τη διάβρωση και τα χημικά είναι χαρακτηριστικά της γκάμας μας ώστε να εξασφαλίσουμε άριστη ποιότητα του προϊόντος.

Για τις περιπτώσεις χώρων υψηλής κυκλοφορίας προσφέρουμε πούδρες που παρέχουν επιπλέον αντοχή και διαρκή προστασία στις συγκεκριμένες συνθήκες.

Επιδόσεις και σχεδιαστική ευελιξία

Τα μοναδικά πλεονεκτήματα της βαφής με πούδρα την καθιστούν τη δημοφιλέστερη επιλογή για μια ποικιλία μεταλλικών κατασκευών που η προστασία είναι εξίσου σημαντική με τη διατήρηση της καλής εμφάνισης.

Διαθέτουμε μια πλήρη σειρά από πούδρες για ηλεκτροστατική βαφή, που η κάθε μία είναι σχεδιασμένη να καλύπτει συγκεκριμένες ανάγκες σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων που βοηθούν στη δημιουργία πρόσθετης αξίας στις μεταλλικές κατασκευές αναβαθμίζοντας την αντοχή και την αισθητική τους.

Sign up on Inver's newsletter Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα της INVER