Δείτε τη χρωματική παλέτα
<

Ποιότητα και πιστοποιήσεις

Η ποιότητα των προϊόντων αποτελεί τον πυρήνα της δραστηριότητάς μας καθώς στόχος μας είναι να παρέχουμε αξία και καινοτομία στους πελάτες μας. Ο στόχος αυτός επιτυγχάνεται με τη συμβολή και συνεργασία πολλών εξειδικευμένων ομάδων του ομίλου που εργάζονται στα τμήματα R&D, προμηθειών, παραγωγής, τεχνικής υποστήριξης, πωλήσεων και μάρκετινγκ, διασφαλίζοντας έτσι τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας.

Πιστοποιημένα προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον

Τα εργοστάσια της Sherwin-Williams σε συνεχή αναζήτηση της ποιότητας και παράλληλα με την παρακολούθηση της τεχνολογικής προόδου και τον διαρκή εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών της είναι πιστοποιημένα κατά  ISO 14000 και ISO 18000 για το σχεδιασμό και την παραγωγή των προϊόντων μας, γεγονός που αποτελεί εγγύηση για όλη την παραγωγική διαδικασία σε όλα τα στάδια.

Διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας

  • Τα προϊόντα μας διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και είναι απολύτως φιλικά προς το περιβάλλον καθώς είναι απαλλαγμένα από TGIC και βαρέα μέταλλα.
  • Εξασφαλίζουμε υψηλή ποιότητα μέσω σχολαστικής παρακολούθησης κάθε σταδίου της παραγωγής και της εφοδιαστικής αλυσίδας, από την πρώτη ύλη μέχρι τον τελικό χρήστη.
  • Όλα τα αρχιτεκτονικά προϊόντα διαθέτουν τα πιστοποιητικά Qualicoat και GSB.
  • Οι αρχιτεκτονικές πούδρες βαφής πιστοποιούνται και ελέγχονται με τεχνητές αλλά και φυσικές μεθόδους εξασφαλίζοντας τη μέγιστη αντοχή. (Florida test, Test επιταχυνόμενης φυσικής έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία, Test επιταχυνόμενης δοκιμής σε τεχνητές καιρικές συνθήκες).

Sign up on Inver's newsletter Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα της INVER