Δείτε τη χρωματική παλέτα
<

Sherwin Williams & Inver

Η Inver ένωσε τις δυνάμεις της με τη Sherwin-Williams τον Ιούνιο του 2017, ενώνοντας έτσι την ισχυρή πελατοκεντρική προσέγγισή της, την πρωτοποριακή τεχνολογία της και την επιτυχημένη παρουσία της στην ευρωπαϊκή αγορά των βιομηχανικών χρωμάτων με την παγκόσμια παρουσία της Sherwin-Williams και τη δέσμευσή της να αριστεύει.

Η Sherwin-Williams είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός χρωμάτων στον κόσμο με περισσότερους από 60.000 εξειδικευμένους επαγγελματίες και 133 βιομηχανικές εγκαταστάσεις σε 6 ηπείρους. Τα χρώματα της Sherwin-Williams έχουν χρησιμοποιηθεί σε μερικά από τα πιο εμβληματικά έργα του κόσμου εκ των οποίων μερικά είναι το Golden Gate Bridge, το Burj Khalifa, το Old Trafford Stadium, το Hollywood sign και το Forth Rail bridge.

Για περισσότερα από 150 χρόνια, η Sherwin-Williams παράγει χρώματα χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής και συνδυάζοντας αισθητική και λειτουργικότητα. Σε έργα που απαιτούν βαφές υψηλών προδιαγραφών είναι αδιαμφισβήτητος ηγέτης της καινοτομίας. Έχει την τεχνογνωσία να δημιουργεί νέες συνταγές για την κάλυψη ειδικών και απαιτητικών  αναγκών, να εξασφαλίζει μεγάλες αντοχές και να παρέχει άμεσες λύσεις στους πελάτες της.

Sign up on Inver's newsletter Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα της INVER