Δείτε τη χρωματική παλέτα
<

Lab υπηρεσίες

Διαθέτοντας εργαστηριακές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών αλλά και εξειδικευμένους τεχνικούς, η Sherwin-Williams προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες όπως παροχή δειγμάτων, παραγωγή custom made πουδρών προσαρμοσμένων στις ανάγκες του εκάστοτε έργου και εξειδικευμένα τεστ.

 1. Παροχή δειγμάτων
 • Αποστολή δειγμάτων σε βαμμένα μεταλλικά δοκίμια ποικίλων μεγεθών.
 • Βαφή τμήματος του κουφώματος ή τμήματος skin για μεγάλα έργα.
 • Αποστολή μικρής ποσότητας πούδρας.
 1. Custom made πούδρες

Είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε νέες συνταγές πούδρας σε οποιαδήποτε απόχρωση, ποιότητα και ειδικό εφέ που θα εξυπηρετεί αποκλειστικά τις αισθητικές αλλά και τεχνικές ανάγκες του έργου σας ακολουθώντας τις δικές σας προτιμήσεις.

 1. Testing
 • Τεστ φυσικής έκθεσης σε εξωτερικές καιρικές συνθήκες (Florida Test)
  Η Sherwin-Williams διαθέτει μια παγκοσμίου επιπέδου εγκατάσταση Florida Test με πιστοποίηση ISO 17025. Σε αυτή την εγκατάσταση έχουν τοποθετηθεί περισσότερα από 100.000 δοκίμια χρωμάτων -εκ των οποίων ορισμένα χρονολογούνται από το 1960. Αρχικά γίνεται η έκθεση των δοκιμίων στις καιρικές συνθήκες και έπειτα πραγματοποιούνται μετρήσεις για τη διαφορά της απόχρωσης, γυαλάδας και το chalking σε χρονικά διαστήματα ενός, δύο, τριών και δέκα χρόνων.
 • Τεστ επιταχυνόμενης φυσικής έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία
  Στο τεστ επιταχυνόμενης φυσικής έκθεσης χρησιμοποιούνται ειδικά ανακλαστικά κάτοπτρα που αυξάνουν την ένταση της φυσικής ηλιακής ακτινοβολίας από πέντε έως οκτώ φορές περισσότερο από τον φυσικό τρόπο έκθεσης. Η έκθεση των δοκιμίων κατά αυτό τον τρόπο αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες και ρεαλιστικές επιταχυνόμενες δοκιμές. Έξι εβδομάδες έκθεσης των δοκιμίων στο τεστ επιταχυνόμενης φυσικής έκθεσης μπορούν να προσομοιάσουν έναν χρόνο έκθεσης στο Florida Test.
 • Τεστ επιταχυνόμενης δοκιμής σε τεχνητές καιρικές συνθήκες (QUV, Accelerated weathering test). H Sherwin-Williams χρησιμοποιεί το QUV τεστ σε όλα τα επιστημονικά, τεχνολογικά εργαστήριά της σε όλο τον κόσμο. Τα βαμμένα δοκίμια τοποθετούνται μέσα σε μια μονάδα ελέγχου QUV όπου εκτίθενται σε εναλλασσόμενους κύκλους υπεριώδους ακτινοβολίας και υγρασίας σε ελεγχόμενη θερμοκρασία.
 • Τεστ αντοχής στην υγρασία
 • Τεστ μηχανικής αντοχής
 • Τεστ χημικής αντοχής

Sign up on Inver's newsletter Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα της INVER