Δείτε τη χρωματική παλέτα
<

Architech

H Sherwin-Williams διαθέτοντας 150 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των χρωμάτων και με την αξιοπιστία του αρχιτεκτονικού brand πουδρών βαφής Syntha Pulvin αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή αρχιτεκτόνων και μηχανικών όταν πρόκειται για έργα με υψηλές ποιοτικές και αισθητικές απαιτήσεις.

Παράλληλα με τα υψηλής ποιότητας αρχιτεκτονικά προϊόντα μας προσφέρουμε καινοτόμες συμβουλευτικές και τεχνολογικές υπηρεσίες στον αρχιτέκτονα, μηχανικό, μελετητή και κατασκευαστή δίνοντάς του όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες που αφορούν το χρώμα και θα εξασφαλίσουν ένα άριστο αποτέλεσμα. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται από τα πρώτα στάδια της μελέτης ενός έργου μέχρι και αρκετό καιρό μετά την ολοκλήρωσή του.

Στόχος μας είναι η υποστήριξή σας μέσω της βαθιάς γνώσης και εμπειρίας μας σχετικά με την πούδρα και τη βαφή των αλουμινίων και των μεταλλικών κατασκευών. Η εξασφάλιση μιας σωστής διαδικασίας βαφής και η επιλογή του κατάλληλου χρώματος για το εκάστοτε έργο δίνει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε εσάς και υψηλή αξία στο έργο σας.

Sign up on Inver's newsletter Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα της INVER