Μηχανήματα

Βαφές σχεδιασμένες να διαρκούν
 
Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται στους τομείς της γεωργίας, των κατασκευών και των εκσκαφών γενικότερα λειτουργούν καθημερινά σε κάποια από τα πιο σκληρά περιβάλλοντα. Οι πούδρες βαφής Inver μπορούν να εξασφαλίσουν πως ο εξοπλισμός σας θα ανταποκρίνεται στη δοκιμασία του χρόνου ικανοποιώντας τις προσδοκίες των πελατών σας και προστατεύοντας τη φήμη της εμπορικής σας επωνυμίας.

Είτε πρόκειται για μια μηχανή του γκαζόν, είτε για ένα τεράστιο κομμάτι μιας μπουλντόζας που χρησιμοποιείται κάθε μέρα σε ένα εργοτάξιο, εμείς έχουμε την πούδρα που θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αυτής της εφαρμογής. Σε κάθε περίπτωση χρειάζονται πούδρες βαφής υψηλής ποιότητας μιας και οι χημικές και μηχανικές αντοχές που απαιτούνται είναι αυξημένες.


multiple-dump-trucks-2.jpg

Η κατάλληλη τεχνολογία για κάθε έργο 
 
Τα μηχανήματα απαιτούν η βαφή τους να είναι τόσο ανθεκτική στη σκληρή δουλειά όσο και τα ίδια, γι’αυτό το λόγο εμείς στην Inver εργαζόμαστε για να σας προσφέρουμε τις πιο καινοτόμες ιδέες και τεχνολογίες. Προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις, με εξειδίκευση σε διαφορετικές χημικές κατηγορίες προϊόντων και εφαρμογών, μπορούμε να έχουμε πάντα το κατάλληλο προϊόν για τις εξατομικευμένες ανάγκες σας.

  • Τηλέφωνο:
    210-6109930-34

  • Διεύθυνση:
    Σωρού 22, 15125 Μαρούσι, Αθήνα

© Copyright 2015 Inver | Υλοποίηση Ιστοσελίδας από την