Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές

Αρμονικός συνδυασμός τέχνης και τεχνολογίας

Σχεδιάζοντας ένα κτίριο, θέλουμε η όψη του να είναι όμορφη και ανθεκτική. Oι  αρχιτεκτονικές πούδρες της  Inver, σχεδιασμένες να ικανοποιούν τα αυστηρότερα πρότυπα, παρέχουν μακροχρόνια αντοχή και υψηλή αισθητική βοηθώντας τους αρχιτέκτονες να φανταστούν, να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν εντυπωσιακά έργα.
 
Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από χιλιάδες χρώματα και μια τεράστια ποικιλία σε υφή, γυαλάδα και εφέ, από φωτεινά πάλ χρώματα έως μεταλλικά εφέ και εμφάνιση όμοια με της ανοδίωσης, όλα ειδικά σχεδιασμένα για αρχιτεκτονικές εφαρμογές. Ή, αν προτιμάτε, αφήστε τους ειδικούς επιστήμονές μας να σας φτιάξουν ένα χρώμα προσαρμοσμένο για το δικό σας έργο, μέσα από την προηγμένη τεχνολογία μας στο ταίριασμα χρωμάτων.
 


architectural.jpg

Προσφέροντας διαρκή ομορφιά και λειτουργικότητα 

Οι πούδρες βαφής Inver συμβάλλουν στην υλοποίηση εξαιρετικών ιδεών, που θα αντέξουν για χρόνια σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Οι σειρές των προϊόντων μας έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του περιβάλλοντος, του προϋπολογισμού, και της βιωσιμότητας. Η αρχιτεκτονική γκάμα της Inver είναι κατάλληλη για χρήση σε αρχιτεκτονικό αλουμίνιο και χάλυβα, τόσο σε εσωτερικές όσο και εξωτερικές εφαρμογές, προσφέροντας εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση, καλή χημική και μηχανική αντοχή με προϊόντα που πληρούν τις προδιαγραφές Qualicoat Class 1 & 2 και GSB Standard & Master.

  • Τηλέφωνο:
    210-6109930-34

  • Διεύθυνση:
    Σωρού 22, 15125 Μαρούσι, Αθήνα

© Copyright 2015 Inver | Υλοποίηση Ιστοσελίδας από την