• Απρ

    5

    2017

Special Effects Collection: Εμπνευσμένη από τον κόσμο που μας περιβάλλει

Η  Inver-Valspar με υπερηφάνεια παρουσιάζει τη νέα της συλλογή Special Effects με χρώματα που εκφράζουν εικόνες που αποτυπώνουν τον κόσμο που μας περιβάλλει. Οι μοναδικές τους αποχρώσεις, σχεδιασμένες να ξεχωρίζουν, βοηθούν τους αρχιτέκτονες να φανταστούν, να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν εντυπωσιακά έργα.
 
Η σειρά αποτελείται από πολυεστερικές πούδρες, λείες και σαγρέ, ειδικά σχεδιασμένες για απαιτητικές αρχιτεκτονικές εφαρμογές που ικανοποιούν τα αυστηρότερα πρότυπα, παρέχοντας κορυφαία αισθητική και μακροχρόνια αντοχή. Περιλαμβάνει 49 μοναδικά εφέ, τα περισσότερα πολυδιάστατα bonded μεταλλικά χρώματα με συναρπαστική λάμψη καθώς και ξεχωριστές αποχρώσεις με εκλεπτυσμένο φινίρισμα που προσδίδουν υψηλό επίπεδο αισθητικής.
 
Οι αρχιτεκτονικές πούδρες της συλλογής, στην πλειοψηφία τους υπερανθεκτικές, προσφέρουν εξαιρετική αντοχή και σταθερότητα των αποχρώσεων στις  καιρικές συνθήκες και πληρούν τις προδιαγραφές των οργανισμών πιστοποίησης  Qualicoat Class 1 & 2 και GSB Standard & Master.
Όλα τα προϊόντα της συλλογής είναι διαθέσιμα στις αποθήκες της Inver East Med στην Αθήνα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πούδρες βαφής Inver-Valspar
  • Τηλέφωνο:
    210-6109930-34

  • Διεύθυνση:
    Σωρού 22, 15125 Μαρούσι, Αθήνα

© Copyright 2015 Inver | Υλοποίηση Ιστοσελίδας από την