Αδιάρρηκτος δεσμός: Χρώμα. Τεχνολογία. Εμπιστοσύνη

Επιλέγοντας κάποιος τις πούδρες βαφής Inver, επιλέγει κάτι παραπάνω από προϊόντα υψηλής ποιότητας και εξαιρετικής αντοχής. Επιλέγει να απολαμβάνει τη συνεχή εξειδικευμένη υποστήριξή μας στην καθημερινή πρακτική του με κάθε προϊόν που του προσφέρουμε. Δεν είναι μόνο τα προϊόντα μας που σας παρέχουν την αντοχή στην οποία μπορείτε να βασιστείτε, αλλά είναι και οι άνθρωποί μας που είναι πάντα διαθέσιμοι να σας παρέχουν εξειδικευμένη εξυπηρέτηση και υποστήριξη που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

 

inver_architectural_environment-12.jpg


Η Inver διαθέτει σύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια με αποκλειστικό σκοπό την υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη. Διαθέτoντας εξειδίκευση στην ηλεκτροστατική βαφή με πούδρα, η τεχνική ομάδα εξυπηρέτησης των πελατών μας είναι η πιο έμπειρη της αγοράς και μπορεί να παρέχει στους πελάτες μας υποστήριξη και λύσεις για κάθε πρόκληση που καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Από το εργαστήριο έως την εφαρμογή, η Inver βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας της βαφής με πούδρα. Οι επιδόσεις των προϊόντων μας, κάνουν την Inver το συνεργάτη που χρειάζεστε στο πλευρό σας καθώς εξελίσσετε την επιχείρησή σας. Είμαστε υπερήφανοι γιατί προσφέρουμε την καλύτερη τεχνολογία, υποστήριξη και εξυπηρέτηση.

 

  • Τηλέφωνο:
    210-6109930-34

  • Διεύθυνση:
    Σωρού 22, 15125 Μαρούσι, Αθήνα

© Copyright 2015 Inver | Υλοποίηση Ιστοσελίδας από την